Η ΕΚΑ ποδηλατεί για την Άνοια-Τετάρτη 11/09/2024

Με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα για το Αλτσχάιμερ, η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ιωαννίνων, διοργανώνουν μια σημαντική δράση για την πρόληψη της άνοιας: μια ποδηλατοδρομία που στόχο έχει να προωθήσει την άσκηση ως μέσο πρόληψης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και να δείξει τη συμβολική συμπαράσταση σε όσους νοσούν και στους φροντιστές τους.

Η ποδηλατοδρομία απευθύνεται σε όλους – μικρούς και μεγάλους! Με τη διαδρομή να ξεκινάει στην Πλατεία Μαβίλη, συνεχίζει με κατεύθυνση προς τα γεφυράκια και καταλήγει στο ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της φροντίδας. Με τη συμμετοχή μας, μπορούμε να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες πρόληψης και να σταθούμε δίπλα στους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων θα είναι εκεί, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία και ενισχύοντας την προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την άνοια. Σας προσκαλούμε να έρθετε με τα ποδήλατά σας και να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί δυνατά για μια καλύτερη ζωή για όλους!

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλες και όλους εκεί!

Ημέρα Δράσης: 11/09/2024, 18:00
Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Μαβίλη

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Σεπ 09, 2024